«12345...51»

Felhasználó
11 éve
Én igent adok :)
Igen, eltűnt a bannerem :/
Fiatalabb vagyok mint barna :P

Felhasználó
11 éve
Sajnálom de igen xdd

Legutóbb szerkesztve Air_Xanyi által.


Felhasználó
11 éve
Csak ezért igen ¦D "Sok fegyvert szeretek csak azt nem ha quad-al hátba trollkodnak..."
2ui6ci51j4k4cxb62ta.gifthrow.gifQmEItWY.giftatice_04.giftatice_08.gif

Felhasználó
11 éve
GameCortexHeRo Igen :$

Felhasználó
11 éve
Én még gondolkodok...
cooltext1161798912_www.kepfeltoltes.hu_.png

Felhasználó
11 éve
Én várom a többiek véleményét. Aztán szavazok a többséggel.
<3

Felhasználó
11 éve
Én mindenkinek igent adtam. °>°

Felhasználó
11 éve
Gamestar. Ez nálunk nem így "mükszik".
<3

Felhasználó
11 éve
Sziasztok!!
Szeretnék jelentkezni!! (Az előbb szerkeszteni akartam, és véletlenül félre nyomtam!!)
Tudom nem ismerem egyikőtöket sem!! (Vagyis nem tudok róla!)
De nem biztos hogy ez hátrány!! Hisz szerintem ti sem ismeritek egymást 1től 1ig!! Az utóbbi időben, nagyon figyeltem a fórumot, és totóztam, hogy kinél lenne esélyem!! Nos nem lett valami eredményes a totózásom, de talán nem volt igazam vele, és sok igen-t kapok!!
Magamról egy kicsit:
Rendes nevem Fodor Ricsi, és 14 éves vagyok, 7.-es! Hobbiaim; a foci, és a vizilabda!! Szabadidőmben szeretek erősíteni, és persze Stickman-ozni!!
Játékbeli dolgaim:
Kedvenc fegyvereim; Gun: M4A1, és M82A1 !! M4A1 el már majdnem megvolt a 15 kill meghalás nélkül, 14 meghalás nélkül volt!! Egy kellett volna, de porse55 megölt!
Tech: mpg, és noob. A quadot nem szeretem, sőt egyenesen utálom, mert menekülni nem lehet előle.. Viszont néha sikerül kitérnem előle!!(Ha valamelyikőtök meg akarja tanulni, csak szóljon, nem nagy kunszt, csak akkor tudnia kell tűrnie azt, hogy ráfogják hogy la99, meg low...
Van pár haverom a játékban, akikre mindig számíthatok, és közületek is egy pár, ezért bízok bennetek!! Biztos vagyok benne, hogyha bekerülök, össze tudok minnyájatokkal haverkodni!! Csak ti döntötök!! Mint mondtam, az előbb véletlen a szerkesztés helyett, a jelentkezés visszavonására klikkeltem!! Nem volt szándékos!!)
Üdv.: rics0022


Kisfiam, rajtad a manipulatív alpáli pm levél sem segít. Sajnos, mint azt ahogyan egy pár emberke megírta, (csak nem mondta ki) síkhülye vagy, értelmiséged nulla, valószínűleg könyv nem volt a kezedben életed során. Másrészt a kipusztult dodómadár csontvázát sem érdekli, hogy milyen fegyverekkel ölsz. Attól meg nem veszünk föl nagyobb szeretettel, hogy egy nap is 48 órát kockulsz ezen a szaron. Na csá.


[quote2 []GameStar[]|[Fight_Club]|Tagfelvétel|69619] Nem lehetne azt, hogy bevesztek próbaidővel és egy hónapig pl. ha rossz vagyok kirúgtok. ok?[/quote2]

Nem, ezt a luxust nem engedjük meg. Vársz, amíg elutasítunk!

----------------Miért nem lehet egy olyan jelentkezőt sem találni, aki nem retardált ennyire. Az, hogy ez a játék, mint a mágnes vonzza a társadalom hulladékát, csak az egszerűségében rejlik.-------------------------

Legutóbb szerkesztve SnowFlake által.

[FC] Fórum moderátor

Felhasználó
11 éve
Fantazya normális gyerek és jelizett is, csak új a neve :)
Igen, eltűnt a bannerem :/
Fiatalabb vagyok mint barna :P
«12345...51»